20 توصیه برای قبل از راه اندازی یک کسب و کار b2b

20 توصیه برای قبل از راه اندازی یک کسب و کار b2b

خواندن این مطلب

4 دقیقه

زمان میبرد!

20 توصیه برای قبل از راه اندازی یک کسب و کار b2b

20 توصیه برای قبل از راه اندازی یک کسب و کار b2b

20 اقدام برای راه اندازی یک تجارت بین الملل (‌صادرات یا واردات)

راه اندازی یک کسب و کار B2B می تواند یک تجربه چالش برانگیز اما ارزشمند باشد. با برنامه ریزی و اجرای دقیق، می توانید شانس موفقیت خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهید. من، سینا قویدل؛ به عنوان یک فرد که در حوزه تجارت بین الملل شکست ها وموفقیت های متفاوتی رو سپری کردم در این مقالکه کوچک سعی کردم مواردی را بیان کنم .این موارد برای شروع تجارت بسیار تاثیر گذار و در مواردی لازم محسوب میشوند . در اینجا 20 نکته وجود دارد که باید قبل از راه اندازی کسب و کار B2B خود در نظر بگیرید:

  1. ایده خود را به دقت بررسی کنید. مطمئن شوید که ایده شما یک مشکل واقعی را برای مشتریان بالقوه شما حل می کند و تقاضای بازار برای محصول یا خدمات شما وجود دارد. اگر ایده خودرا به اندازه کافی بررسی نکنید تمام موارد بعد برای شما اتلاف وقت و سرمایه خواهند بود . حتما نسبت به این مورد مطمئن شوید.

  2. تحقیقات بازار انجام دهید. رقبا، مخاطبان هدف و صنعت خود را بشناسید.

  3. یک برنامه تجاری بنویسید. این برنامه باید شامل خلاصه ای از کسب و کار شما، تجزیه و تحلیل بازار، استراتژی بازاریابی و پیش بینی های مالی شما باشد. همچنین میتوانید از جداول بیزینس پلن استفاده کنید . شما باید برای تمام نقاط قوت و ضعف خود برنامه داشته باشید.

  4. تیم خود را بسازید. افراد با استعداد و باتجربه ای را پیدا کنید که به چشم انداز شما ایمان دارند. این مورد زمانی کارگر خواهد بود که شما بتوانید این افراد را مدیریت کنید وگرنه دچار شکست خواهید شد . همچنین در اول مسیر میتوانید انفرادی کار کرده و موارد مورد نیاز را برونسپاری کنید.

  5. ساختار قانونی مناسب را انتخاب کنید. این امر بر نحوه پرداخت مالیات، مسئولیت و سایر جنبه های حقوقی کسب و کار شما تأثیر می گذارد. پیشنهاد میکنم که نسبت به اقدام یک شرکت بازرگانی مسئولیت محدود اقدام فرمایید.

  6. نام تجاری خود را ایجاد کنید. نامی را انتخاب کنید که به یاد ماندنی، مرتبط با کسب و کار شما باشد و به طور بالقوه بتوان آن را به علامت تجاری تبدیل کرد. می توانید از شرکت های موفق الگو بگیرید.

  7. یک وب سایت حرفه ای ایجاد کنید. وب سایت شما باید به خوبی طراحی شده باشد، اطلاعات مفیدی را ارائه دهد و به راحتی قابل پیمایش باشد. برای وبسایت خود حتما هزینه کنید . هزینه شما در وبسایت و سئو کردن آن به مراتب به سمت شما باز خواهد گشت

  8. حضور خود را در رسانه های اجتماعی ایجاد کنید. از رسانه های اجتماعی برای ارتباط با مخاطبان هدف خود، ایجاد آگاهی از برند و ایجاد روابط استفاده کنید. هر روز پست و استوری بگذارید . مداومت شما در انجام این امر نشان دهنده مداومت شما در تجارت خواهد بود. این مداومت باعث اعتماد مشتریان به شما خواهد شد. هرچند آماتور ولی هر روز کالا و خدمات خود را معرفی کنید

  9. یک استراتژی بازاریابی قوی ایجاد کنید. چگونه مشتریان بالقوه خود را در مورد کسب و کار خود آگاه می کنید و آنها را متقاعد می کنید که از شما خرید کنند؟

  10. برای فروش خود فرآیندی ایجاد کنید. چگونه سرنخ ها را جذب می کنید، آنها را به مشتریان بالقوه تبدیل می کنید و معاملات را می بندید؟

  11. سیستم های پشتیبانی مشتری را ایجاد کنید. چگونه از مشتریان خود پشتیبانی می کنید و اطمینان حاصل می کنید که از آنها راضی هستند؟

  12. برنامه ریزی مالی انجام دهید. چقدر پول برای راه اندازی و اداره کسب و کار خود نیاز دارید؟ چگونه این پول را تامین خواهید کرد؟

  13. بودجه خود را مدیریت کنید. هزینه های خود را پیگیری کنید و مطمئن شوید که در مسیر رسیدن به اهداف خود هستید.

  14. انعطاف پذیر باشید. اوضاع همیشه طبق برنامه پیش نمی رود، بنابراین آماده باشید تا در صورت نیاز تنظیمات انجام دهید.

  15. از شکست نترسید. شکست بخشی از فرآیند است. از اشتباهات خود درس بگیرید و دوباره تلاش کنید.

  16. به مشتریان خود گوش فرا دهید. بازخورد آنها را جمع آوری کنید و از آن برای بهبود کسب و کار خود استفاده کنید.

  17. به روز بمانید. با روندها و فناوری های جدید در صنعت خود به روز باشید.

  18. در شبکه خود ایجاد کنید. با سایر متخصصان صنعت خود ارتباط برقرار کنید و فرصت های جدید ایجاد کنید.

  19. به کسب و کار خود متعهد باشید. راه اندازی یک کسب و کار سخت کار و فداکاری زیادی را به همراه دارد.

  20. از این سفر لذت ببرید! راه اندازی یک کسب و کار می تواند یک تجربه چالش برانگیز اما ارزشمند باشد.

به یاد داشته باشید که اینها تنها چند نکته هستند. قبل از راه اندازی کسب و کار B2B خود، تحقیقات خود را انجام دهید و با متخصصان مشورت کنید. و یا منتظر سورپرایز ما باشید . پروژه ویژه ای داریم … به زودی

نظرات کاربـــران
فاقد دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است. اولین دیدگاه را شما بنویسید.
ثبت دیدگاه