واردات کالا چیست و شروع آن در چه سالی بوده است؟
واردات کالا چیست و شروع آن در چه سالی بوده است؟ شاید چندین بار در این زمینه مطالعه کرده باشید اما باز سوالاتی برای شما پیش بیاید مثلا:
چگونه می توان در این زمینه موفق شد؟ آیا شرکت ها و افرادی هستند که در این زمینه ما را همراهی کنند؟ آیا دانش و تجربه در این زمینه نقش اساسی دارد؟ در کدام یک از مرز های کشور و در کدام یک از گمرک ها می توان به کار واردات کالا پرداخت؟ و یا اینکه کسانی هستند که در این زمینه به موفقیت رسیده باشند؟ و سوالاتی از این قبیل.
برای اینکه به جواب تمامی سوالات خود در این زمینه برسید و بتوانید بهترین ها را در این زمینه داشته باشید و تصمیم درست را در مورد اشخاصی که در این زمینه قرار است به شما کمک کنند بگیرید تا انتهای مطلب همراه ما باشید.
تعریف واردات کالا
شاید بارها از افراد مختلف در مورد تجارت شنیده باشید و از شکست ها و موفقیت های این افراد برای خود به یک تعریف در زمینه تجارت رسیده باشید. اما برای اینکه بتوانید در این زمینه موفق باشید نیازی نیست خود را با سایر تاجران مقایسه کنید چرا که شاید شما در این زمینه دانش و مهارت داشته باشید و بتوانید به جایگاه هایی برسید که دیگران نرسیده اند اگر چه برخی بر این باور هستند که سرمایه در این زمینه حرف اول را می زند که این اشتباه نیست اما در کنار سرمایه شما باید تجربه این کار و مهارتش را داشته باشید تا بتوانید بهترین ها باشید و پول خود را دو برابر کنید.
واردات کالا مانند سایر زمینه های تجارت دارای مراحل قانونی است که باید طی شوند که زمانبر است و اگر تازه وارد باشید شاید نتوانید در مدت زمان کوتاه موفق شوید اما جای هیچگونه نگرانی نیست افراد متخصص و شرکت هایی در مرز بازرگان و سهلان وجود دارند که دارای تخصص فوق العاده در این زمینه هستند که شما با مراجعه به آن ها می توانید تمامی مراحل را به سریع ترین شکل ممکن به پایان برسانید و به واردات کالا بپردازید.
تعریف دقیق واردات کالا
تا به اینجا با یک تعریف مختصر از این عنوان آشنا شده اید اما برای تعریف دقیق آن می توان گفت: واردات کالا یعنی در کشور یک کالا و یا چندین نوع کالا تولید نمی شوند و یا اینکه اگر تولید می شوند تعداد آن ها اندک است و یا قیمت آن ها بسیار بالا است و کشور برای اینکه نیاز مردم خود را از نظر این کالا تامین کند از کشورهایی که مرکز تولید این کالاها هستند می خواهد که کالای خود را به این کشور نیز بفرستند تا نیاز آن ها رفع شود. واردات کالا دارای انواع مختلفی است که در ادامه در مورد آن ها به طور مختصر بحث خواهیم کرد. شاید شما در مورد تاریخچه این عنوان سوالاتی داشته باشید و برایتان مهم باشد از چه زمانی کالاها وارد یک کشور می شدند.
با توجه به تاریخچه واردات کالا می توان گفت چندین قرن از تاریخ آن می گذرد که از گذشته تاکنون تغییرات زیادی کرده است چه از نظر اخذ مدارک قانونی و چه از نظر نوع آن. در گذشته افراد برای اینکه کالاهای خود را از یک کشور بخواهند مجبور بودند برای اینکه تشخیص دهند این کالا واقعا با کیفیت است یانه خود به آن کشور بروند اما امروز دیگر این مشکلات وجود ندارد و مدرکی صادر می شود که نشان می دهند کالای مورد نظر قابلیت های لازم را دارد یا خیر.
انواع واردات کالا و تعریف هر یک از آن ها
انواع واردات کالا و تعریف هر یک از آن ها: بدون شک می دانید که در این زمینه از تجارت مانند سایر زمینه ها می توان واردات کالا را به چندین روش انجام داد که آن به شما و نوع کالایتان بستگی دارد. که می توان به : واردات موقت، واردات قطعی و واردات موقت برای پردازش اشاره کرد که هر کدام از این روش ها دارای مزیت های خاص خود هستند و برای هر کدام مدارک مختلفی باید اخذ شود.
منظور از واردات موقت یعنی چه؟
مثلا کشور ایران برای اینکه یک وسیله مکانیکی را تولید کند نیاز دارد دارای آخرین تکنولوژی های روز دنیا با فناوری های پیشرفته باشد چون تمامی دستگاه های لازم در این زمینه را برای تولید آن ندارد این کالا را به یک کشور دیگر می فرستد و از آن کشور می خواهد که کالا را تماما کامل کند و دوباره به کشور برگرداند که به این نوع از واردات، واردات موقت می گویند.
واردات قطعی یعنی چه؟
یک کشور برای اینکه نیاز مردم خود را رفع کند کالایی را از یک کشور می خواهد و قصد تکمیل و یا باز گرداندن آن را ندارد و تنها برای رفع نیاز آن است که این نوع از واردات قطعی نامیده می شود واردات موقت برای پردازش تقریبا مانند واردات موقت است و فرق چندانی با آن ندارد.
حمل و نقل واردات کالا به چه صورت است؟
حمل و نقل واردات کالا به چه صورت است؟در مورد نوع حمل و نقل کالاها می توان گفت شما باید با توجه به نوع کالای خود یکی از روش های حمل و نقل را برای آن انتخاب کنید که روش های مد نظر می تواند جاده ای،هوایی،ریلی و دریایی باشد. مثلا ممکن است کشوری که می خواهد کالا را به دست شما برساند از شما مدت زمانی را که برای رسیدن کالا به دستتان مد نظر ارید را به او بگویید و شما برای اینکه بتوانید برای مشتریان اعتبار خود را حفظ کنید مجبور هستید کالا را در کوتاه ترین زمان وارد کشور کنید.
ممکن است یک شخص در زمینه واردات دارو فعالیت کند و نیاز آن به برخی از داروها بسیار زیاد باشد یعنی اینکه مدت زمان مهم است در این صورت می تواند از روش های هوایی حمل و نقل برای واردات کالا استفاده کند و یا اینکه مثلا واردات کالاها از نظر زمان محدودیتی نداشته باشند در اینصورت می تواند کالای مورد نظر خود را با روش های دریایی به کشور مورد نظر ارسال کند. پس این خود شما هستید که در مورد حمل و نقل کالا تصمیم می گیرید.