صادرات کالا چگونه است؟ و تاریخچه آن مربوط به چه سالی است؟
صادرات کالا چگونه است؟ و تاریخچه آن مربوط به چه سالی است؟ کاملا واضح است که شما در این باره اطلاعاتی دارید اما ممکن است در این زمینه نیز سوالاتی داشته باشید مانند اینکه چرا باید برخی از کالاها را صادر کرد؟ شرکت ها و یا افرادی هستند که در این زمینه به ما کمک کنند؟ و یا اینکه آیا طی کردن مراحل صادرات زیاد هستند؟ چه مدارکی لازم است؟ چه مزیت و معایبی دارد؟ و سوالاتی از این قبیل. برای اینکه به جواب تمامی سوالات خود در این زمینه برسید و بتوانید بهترین روش را برای صادرات کالا های خود در نظر بگیرید تا انتهای مطلب همراه ما باشید.
کارهای مربوط به تجارت پرسود هستند به همین دلیل برخی از افراد فکر می کنند تنها سرمایه گذاری است و نیازی نیست کار دیگری انجام شود اما این باور اشتباه است همانطور که برای سایر کارها شما باید دانش و مهارت داشته باشید لازمه این کار نیز دانش و مهارت است چرا که صادرات کالا دارای مراحل قانونی زیادی است و شما تا زمانی که بخواهید کالا را صادر کنید باید مدارک زیادی را از سازمان های مربوطه اخذ کنید و در اختیار گمرک قرار دهید تا کالای مورد نظر شما بارگیری شده و به کشور مقصد فرستاده شود.
تاجران زیادی در این زمینه فعالیت می کنند که برخی از آن ها به دلیل خبره بودن در این کار بسیار سرشناس هستند و به راحتی کارهای مربوط به امور گمرکی خود را در هر کدام از زمینه های تجارت انجام می دهند. اما افرادی که در این زمینه تازه وارد هستند نمی توانند به تنهایی از پس این کار بربیاند چرا که برای کارهای مربوط به تجارت از جمله صادرات کالا شما باید تمامی مدارک را در کوتاه ترین زمان ممکن تهیه کرده تا کالا در مدت زمان مشخص به کشوری که به آن کالا نیاز دارد فرستاده شود. کشورها در این زمینه هر کدام قوانین خاص خود را دارند که باید مطابق با خواسته آن ها باشد.
اگر به تعریف این عنوان بپردازیم باید بگوییم یک کشور کالایی را تولید می کند تا نیاز جامعه خود را تامین کند گاهی اوقات به دلیل تولیدات زیاد یک کالا و نیاز کشور دیگر به آن یک کشور تصمیم می گیرد که نیاز کشور دیگر را تامین کند که در این صورت کار صادرات شکل می گیرد گاهی اوقات یک کشور هزینه کالای صادر شده را از کشور مورد نظر نمی خواهد اما از آن می خواهد که نیاز او را در مورد یک کالای دیگر رفع کند. پس همانطور که تا به اینجا متوجه شده اید اصلا کار ساده ای نیست و تنها سرمایه نمی تواند شما را به سود برساند بلکه دانش و مهارت شما در این زمینه است که باعث پیشرفت شما می شود.
شاید برای برخی از شما سوال پیش بیاید که صادرات کالا در گذشته به چه صورت بوده است؟ اگر به تاریخچه صادرات نگاهی بیندازید خواهید دید که افراد در گذشته برای اینکه نیاز کشور خود را از یک کالا رفع کنند به سراغ سایر کشورها می رفتند و به دلیل طولانی بودن راه و سایر مشکلات سختی زیادی را باید تحمل می کردند. صادرات کالا حدود یک قرنی است که رواج پیدا کرده است اما از نظر قانونی و اخذ مدارک با گذشته بسیار تفاوت دارد. صادرات کالا دارای انواع مختلفی است و برای هر کدام از آن ها باید مدارکی اخذ شود که در ادامه در مورد آن ها به طور مختصر صحبت خواهیم کرد.
کارت بازرگانی چه نقشی در صادرات کالاها دارد؟
کارت بازرگانی چه نقشی در صادرات کالا دارد؟ شاید بارها در زمینه تجارت نام کارت بازرگانی را شنیده باشید. این کارت یکی از مهم ترین مدارک و در دسته اولین مدارک برای صادرات شناخته می شود که شما برای این کار باید آن را تهیه کرد باشید. شاید برایتان سوال پیش بیاید که این کارت به چه صورت هایی وجود دارد؟ در پاسخ باید گفت اگر شما تمایل دارید در این زمینه به تجارت بپردازید باید در ابتدا به فکر تهیه این کارت باشید که کارت بازرگانی در دو نوع حقیقی و حقوقی صادر می شود.
نوع حقیقی آن با نام پیله وری نیز شناخته می شود بسیاری از افراد هستند که در مرز های کشور ساکن هستند اگر مدت زمان سکونت آن ها از سه سال به بالا باشد می توانند این نوع کارت بازرگانی را تهیه کنند و اگر شما خود مرز نشین نیستید می توانید با این افراد به توافق برسید و با کارتی که آنها اخذ می کنند شما به صادرات کالا بپردازید که این شد نوع حقیقی آن. اما نوع حقوقی آن یعنی اینکه شما به یک شرکت وکالت می دهید و از آن ها می خواهید که کارت بازرگانی را در اختیار شما قرار بدهند حال این کارت بازرگانی باید با نام مدیرعامل آن شرکت به ثبت برسد و در اختیار شما قرار بگیرد.
انواع صادرات کالا و تعریف هر کدام از آن ها
انواع صادرات کالا و تعریف هر کدام از آن ها: همانطور که گفتیم صادرات کالا دارای انواع مختلفی است و هر کدام از آن ها به یک دلیل به وجود آمده اند.برای انواع صادرات می توان به نوع موقت و قطعی آن اشاره کرد همانطور که مشخص است نوع موقت یعنی اینکه شما کالا و یا وسیله را که قصد تعمیر و یا ساخت آن را دارید به یک کشور می فرستید چون آن کشور در این زمینه می تواند بهتر عمل کند و دارای دستگاه های پیشرفته تری است می تواند آن را با کیفیت تر تعمیر و یا تولید کند.
هنگامی که کالای مورد نظر تکمیل شد آن را دوباره برای شما می فرستند که این نوع از صادرات با نام موقت شناخته می شود. صادرات قطعی یعنی اینکه شما برای رفع نیاز یک کشور کالاهای خواسته شده برای او می فرستید که این کالاها برای رفع نیاز آن کشور است و قصد بازگشت داده شدن در این نوع از صادرات وجود ندارد. پس به طور خلاصه می توان گفت شما اگر در این زمینه دانش و مهارت های لازم را ندارید برای اینکه در زمینه صادرات کالا موفق تر عمل کنید می توانید به سراغ شرکت هایی که در مرز بازرگان و سهلان فعالیت می کنند بروید و از آن ها بخواهید که افراد متخصص این کار را در اختیار شما قرار بدهند.